Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Broodjeslunch met Steptocht en Proeverij in Amsterdam

Details over dit uitje
Broodjeslunch Steptocht Proeverij Mokum Events Amsterdam

Mokum Events ontvangt u voor de Broodjeslunch met Steptocht en Proeverij eerst in Amsterdam in een geselecteerd etablissement, om van de lunch te genieten.

Onder begeleiding van een echte professional zult u weldra door het centrum van Amsterdam steppen via het Museumplein, de Magere brug, de Stopera, de Wallen of de Dam.

Niet speciaal in die volgorde want dan wordt het een survivaltocht!

Ondertussen kunt u genieten van de leuke anekdotes die uw gids te vertellen heeft. Wacht bij de rode stoplichten, ze staan er niet voor niets en pas op voor de tramrails! U kunt natuurlijk altijd even stil blijven staan om uit te hijgen, maar ziet u dan niet dat lijn 16 vlak achter u zit!

Voor de liefhebbers met echte smaak kunt u kiezen uit diverse proeverijen die wij voor u kunnen organiseren. Wilt u een wijnproeverij, een bierproeverij, een jenever, koffie of theeproeverij?

Mokum Events is van alle markten thuis dus schroom niet uw ideeën met ons te delen. Wij proeven van alles dus laat uw fantasie maar werken! Toch maar die lekkere bonbonproeverij of die speciale Sigaren workshop? U mag het zeggen...

Inclusief:
  • Broodjeslunch naar keuze
  • Steps
  • Pauze in typisch Amsterdams café
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Proeverij naar keuze in hartje Amsterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat! Bekijk ook onze andere proeverijen Amsterdam.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan