Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Scoor je eigen kersthit! in Amsterdam

Details over dit uitje
Scoor Je Eigen Kersthit Mokum Events Amsterdam

Mokum Events zorgt in de workshop ‘Scoor je eigen Kersthit’, inclusief CD opnemen in Amsterdam, voor een professionele geluidsstudio met geluidstechnici.

De leukste dagen van het jaar: de feestdagen! Eerst Sinterklaas, daarna Kerstmis.

En ieder jaar zorgen we met z’n allen weer voor het in ere houden van een aantal oeroude tradities: Eerste Kerstdag bij de ouders van haar en Tweede Kerstdag bij die van hem bijvoorbeeld (in willekeurige volgorde).

En wat er natuurlijk ook bij hoort, is het elkaar sturen van ieder jaar weer soortgelijke kerstgroeten per post. Goed bedoeld en natuurlijk oprecht gemeend, maar toch telkens weer hetzelfde. Ja toch?

En terwijl je de tientallen kerstkaarten aan het schrijven bent, hoor je ieder jaar weer dezelfde kerstliedjes, gezongen door telkens dezelfde zangers en zangeressen op radio en tv. Superleuke liedjes, vol met romantiek en liefde voor elkaar. Maar toch telkens hetzelfde…

Mokum Events doorbreekt deze kerstsleur!

U krijgt in deze workshop de keuze uit een megalijst van de mooiste kerstnummers, waarvan je er 1 uitkiest.

Aan ù de keuze: Last Christmas? Do They Know It’s Christmas? Driving Home For Christmas? Of toch het klassieke White Christmas van Bing Crosby? Misschien kiest u toch liever voor De Herdertjes Lagen Bij Nachte of gaat u de uitdaging aan om Stille Nacht meerstemmig te zingen? Of tòch uw eigen tekst op een van de mooiste kerstmelodieën; alles is mogelijk!

Vervolgens neemt u plaats achter de microfoon, zet u uw koptelefoon op, concentreert u zich en wacht u de aanwijzingen van de geluidstechnicus af.

Uw favoriete kerstnummer, eventueel met uw eigen tekst, maar zeker met uw eigen stem(-men) wordt door Mokum Events geluidstechnici professioneel opgenomen en gemixt.

Ideaal alternatief voor de kerstkaart?

Inclusief:
  • Studio in hartje Amsterdam
  • Enthousiaste begeleiding
  • CD wordt digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan