Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Shophoppen met een styliste in Amsterdam

Details over dit uitje
Shophoppen Met Styliste Jordaan Mokum Events Amsterdam

Mokum Events nodigt u uit om met onze styliste en modespecialiste, te gaan Shophoppen met een styliste in Amsterdam, in 'de 9 straatjes' en de Jordaan.

De 9 Straatjes (Reestraat, Hartenstraat, Gasthuis, Molensteeg, Oude Spiegelstraat, Wolvenstraat, Berenstraat, Runstraat, Huidenstraat en de Wijde Heisteeg) tussen de Raadhuisstraat en de Leidsestraat vormen een stadswijk.

Vanouds voeren cultuur en ambacht hier de boventoon. Ze vormen de dwarsverbinding tussen de Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht.

Deze 9 straatjes staan bekend om hun grote diversiteit aan winkeltjes, de meeste gevestigd in prachtige oude panden. Grote winkelketens kom je hier niet tegen; enkel specialiteiten zaakjes, waar vaak de eigenaar zelf op de vloer de scepter zwaait.

Van alles tref je hier tijdens het shophoppen aan: van kleine zaakjes in tweedehands goederen en kleding tot winkeltjes die Oosterse sieraden of oude lp’s verkopen. Maar ook specialiteitenwinkeltjes in kaas, chocolade, couture, antiek en design en natuurlijk verschillende tearooms, restaurants en bars.

En bent u op zoek naar iets speciaals? Vertel het ons en wij gaan, samen met u op zoek naar het winkeltje, waar u de grootste kans van slagen hebt.

Inclusief:
  • Pauze in gezellig Amsterdams café
  • Professionele styliste
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Eigenlijk niet zo'n zin in een wandeling? Doe deze tour dan per fiets of per step! Vraag naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan