Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Spook Tour in Amsterdam

Details over dit uitje
Spook Tour Wandeling Ghost Mokum Events Amsterdam

U leert Amsterdam in de Spook Tour van Mokum Events op een hele nieuwe manier kennen. De stad kent veel verhalen en mythen over spoken en geesten.

Achter de statige grachtenpanden gaat een verborgen wereld schuil, die ontdekt moet worden.

Amsterdam kent veel verhalen en mythen over spoken en geesten, die in de donkere krochten en steegjes hun kamp hebben opgeslagen.

Aan de hand van een professionele gids neemt Mokum Events u mee door de roemruchte en sinistere geschiedenis van Mokum.

Er worden u door een storyteller de meest geheimzinnige spookverhalen verteld in deze spooktocht en u kijkt af en toe achterom naar de schaduw, die u lijkt te volgen. De talrijke deftige families die in vorige eeuwen in deze stad woonden, hebben nog steeds veel te vertellen...

De Mokum Events spookwandeling vindt plaats, nadat de schemer is ingetreden, zodat u optimaal kan genieten van de straatlantaarns en de prachtig verlichte bruggen van de stad.

Natuurlijk kunt u dit arrangementen uitstekend combineren met een heerlijk diner, zodat u fris en fruitig kan genieten van dit nachtelijk avontuur.

Inclusief:
  • Pauze in typisch Amsterdams café
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan