Mokum Events
9.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 413 reviews
020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stadsboeren in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Stadsboeren in Amsterdam

Groene vingers krijgen in de Amsterdamse betonjungle, dat is Stadsboeren in Amsterdam van Mokum Events. Hét groepsuitje voor iedereen die genoeg heeft van al dat asfalt en beton! Laat het maar aan onze eigen stadsboeren en boerinnen over om de passie voor de natuur over te brengen.

Bezoek diverse stadsboeren met moestuintjes, leer hoe je voedsel teelt op een balkon en nog veel meer! Dit gezellige groepsuitje of bedrijfsuitjes van Mokum Events kan geheel op maat worden ingevuld.
Ondanks al dat asfalt en beton, zijn er heel wat slimme stadsboeren en boerinnetjes die op ingenieuze wijze van alles kweken. Samen met onze gids trek je erop uit om verticale tuinen, kruidentuintjes, daktuinen en andere groene oases in Amsterdam te ontdekken. Ook kan je samen met onze eigen stadsboer lekker onkruid gaan wieden of plantjes stekken, alles eigenlijk om de echte stadsboer in jezelf naar boven te laten komen en je wat praktische kennis te laten opdoen.

De volgende activiteiten zijn allemaal mogelijk:

Gezamenlijk In een tuin werken waar gespit, geplant, geoogst en gewied wordt.
Bezoek fietsend of lopend een aantal fraaie moestuinen in Amsterdam
Instructie hoe je lekker ‘stadsboert’ op een balkon; onderwerpen als kruiden stekken, kiempotjes opzetten, bijenhotels maken en bijvriendelijke zaadbommen komen uitgebreid aan bod.
Leer hoe je eetbare planten op de vensterbank kan zetten, op het balkon, het dak, of hoe je een geveltuin kan gebruiken.
Ontdek wilde kruiden, wilde groenten en ga lekker bessen plukken, brandnetelsoep of kruidenpesto maken, eetbare bloemencocktails of kruidenthee bereiden.

Programma-indicatie:

15:00 Welkom met koffie/thee/fris op locatie
15:30 Tuinieren
17:30 Oogsten, hapjes & cocktails samen voorbereiden
18:00 Borrelen en diner (optioneel bij te boeken)

Inclusief:
  • Welkomstdrankje
  • Enthousiaste begeleiding door een echte geïnspireerde stadsboer of uit de kluiten gewassen boerin

Optioneel:

Afsluitingsborrel of diner

Let op! Het maximaal aantal personen voor dit arrangement is 25.

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje in Amsterdam? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan