Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Frisbee workshop Vondelpark in Amsterdam

Details over dit uitje
Frisbee Workshop Mokum Events Amsterdam

Mokum Events organiseert in Amsterdam's Vondelpark iets superleuks: een Frisbee workshop, voor degenen die het frisbeeën echt onder de knie willen krijgen.

Want wees eerlijk: wat u op het trapveldje naast uw huis deed, was eigenlijk niet veel meer dan een beetje spelen...!

11.00 - 13.00 Frisbee Workshop

Tijdens deze workshop in het Vondelpark in Mokum leert u alles over de frisbee zelf (weet u hoe het kan dat ze kunnen zweven?) de verschillende werp- en vangtechnieken en de verschillende takken van de frisbeesport.Tevens krijgt u een spectaculaire demonstratie door professionele frisbeespelers.

13.15 - 14.15 Picknick Lunch

Om de ochtend goed af te sluiten en er voor te zorgen dat u de middag uitgerust en met een voldaan gevoel kunt aanvangen, krijgt u van ons een picknickmand mee (inclusief kleed), vol met lekker dingen, zodat u lekker even kunt uitrusten, lunchen, drinken en genieten in het gezellige Vondelpark...

14.30 - 15.30 Rondvaart

Na de picknick stapt u aan boord van een luxe rondvaartboot, die u meeneemt voor een mooie vaart door de Amsterdamse grachten. Geniet van prachtige oude grachtenpanden, de talloze bruggen, de typische woonboten en natuurlijk het unieke stadsleven van Amsterdam.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Materiaal
  • Uitgebreide picknick naar keuze
  • Rondvaart

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan