Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Rondleiding & Warme Chocoboot in Amsterdam

Details over dit uitje

Bent u van plan deze winter In Amsterdam een gevarieerd en oergezellig groepsuitje of bedrijfsuitje te organiseren? De gidsen van Mokum Events staan werkelijk te popelen om u alles te vertellen over de prachtige Amsterdamse bezienswaardigheden en monumenten. Want er komen er elk jaar steeds meer bij en er staan er nog steeds…best wel veel. Het Rijksmuseum, het filmmuseum, niet te vergeten de Noord-Zuid lijn (ook een monument?) en nog vele andere nieuwe ontwikkelingen in de stad.

De Winter Rondleiding & Warme Chocoboot is altijd populair, vooral als de Kerst naderbij komt. Onze gids voegt zich weldra bij u voor een eerste kennismaking. Als doorgewinterde Amsterdammer kent hij de stad op z’n duimpje. Zo’n winter rondleiding kan natuurlijk overal worden georganiseerd, in de Jordaan, in Oud-Zuid of waar u ook maar wilt.

Na een heerlijke wandeling van twee uur stapt u aan boord van onze Chocoboot om even gemoedelijk vanaf het water de stad op een andere manier te bekijken. Geniet van de warme chocola en allerlei andere lekkere hapjes.

Dit gezellige winteruitje en groepsarrangement wordt geheel op maat voor uw gezelschap georganiseerd. Zowel culinair als cultureel is alles met ons te bespreken. Voor al uw vragen en wensen kunt u terecht bij onze medewerkers! Kies een Amsterdamse wijk en wij brengen alles in de praktijk!

Inclusief:
  • Winter Rondleiding met professionele gids
  • Privé boot
  • Warme chocomelk met slagroom en koekjes/chocolaatjes aan boord!
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit winterarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige omgeving waar u doorheen vaart? Bespreek uw wensen met onze medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan