9.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 390 reviews
020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Blog

Leukste eettenten van Amsterdam
Amsterdam heeft de meest exclusieve eettenten in Nederland die je zeker moet bezoeken als je je in Amsterdam bevindt. Wij hebben een overzicht van restaurants met smaken uit de hele wereld.
Lees meer
De lekkerste en leukste workshops van 2018!
Van de verfijnde keuken tot een snelle hap. In Amsterdam kun je op veel verschillende manieren lekker eten. Toch is de allerleukste manier om te eten een smakelijk groepsuitje met je favoriete vrienden, familie of collega’s in de vorm van een kookworkshop.
Lees meer
Uitjes voor het hele gezin
De voorjaarsvakantie of krokusvakantie is een fijne tijd om samen te zijn met familie en vrienden. Waar vele Nederlanders ervoor kiezen om op vakantie te gaan, zijn er ook een hoop die deze vakantie doorbrengen in ons eigen land.
Lees meer
Winterse uitstapjes in 2018
Aan alle feestdagen en de kerstvakantie is een einde gekomen en het nieuwe jaar is al twee weken in volle gang. Maar juist omdat deze dagen voorbij zijn, wil het nog niet zeggen dat jij binnen moet blijven zitten. Integendeel!
Lees meer
kerst uitjes amsterdam
Kerst fans, opgelet! Feestmaand in Amsterdam
De maand december gaat ieder jaar weer goed van start met pepernoten, chocoladeletters en natuurlijk het Sinterklaasfeest met een boel cadeautjes. Nu de goedheiligman ons land verlaten heeft is het aftellen geblazen tot het volgende festijn: Kerst.
Lees meer
Het ultieme Sinterklaasfeest
De kruidnoten liggen alweer een aantal weken in de schappen en op 13 november is het eindelijk weer zover! S
Lees meer
lekker griezelen in Amsterdam met halloween
Het is weer bijna Halloween! In de Verenigde Staten en Canada zullen er op 31 oktober weer miljoenen (griezelig) verklede kinderen langs de deuren gaan om snoep op te halen met Halloween. Ook in Nederland is Halloween uitgegroeid tot een waar griezelfestijn. We vertellen je graag één van onze favoriete Mokumse spookverhalen, speciaal voor deze Halloween maand!
Lees meer
Leuke uitjes in Amsterdam
Van `s ochtends vroeg tot diep in de nacht is Amsterdam de stad waar ieder gezelschap en elke groep terecht kan. Je kunt het zo gek niet bedenken, in Amsterdam gebeurt het.
Lees meer
Wat te doen in Amsterdam?
Aan leuke dingen doen in Amsterdam is geen gebrek. Een rondleiding in het Rijksmuseum of de Kalverstraat is iets wat veel mensen doen met hun dagje Amsterdam. Toch zien weinig mensen het echte Amsterdam zoals Amsterdammers dat doen. Met een weekendje weg heb je de kans om dit wel te beleven. Ga bijvoorbeeld de leukste nieuwe restaurants en verblijf in romantische hotels in de Amsterdam grachten.
Lees meer
De leukste Bedrijfsuitjes in Amsterdam van Mokumevents
De zomer is in volle gang en het is dan ook de perfecte tijd voor een bedrijfsuitje. Op dit moment is een groot deel van de werknemers nog kantoor en neemt de werkdrukte langzaam af, ook veel van uw klanten zullen binnenkort op vakantie gaan. Heerlijk met een zonnetje van Amsterdam genieten tijdens een dagje uit is dan ook een memorabel bedrijfsuitje!
Lees meer
Vier nieuwe uitjes in Amsterdam van Mokum Events
In onze mooie stad Amsterdam is van alles te beleven, maar nu nog meer dan voorheen. Wil je een ludiek, leuk, origineel en memorabel uitje organiseren lees dan over onze nieuwe Amsterdamse uitjes. We hebben vier nieuwe uitjes in ons assortiment die we graag met je willen delen, lees snel verder!
Lees meer
Top 3 vrijgezellenfeest ideeën voor vrouwen
Vrijgezellenuitjes voor vrouwen genoeg, maar lijstjes maken het altijd een stuk makkelijker. Om die reden hebben we bij Mokum Events een top 3 vrijgezellenfeesten voor vrouwen opgesteld.
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan