Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Spel in Amsterdam

Details over dit uitje

Bij dit spel in Amsterdam moet je op je hoede te zijn: een van je medespelers is de Rat!

De rat is een diertje dat zich onder de grond ophoudt, op een plek waar hij ongestoord zijn ondermijnende projecten kan uitvoeren.

Aaibaar? Tuurlijk! Zo’n klein zachtglanzend zwart diertje is schattig…!

Totdat u in het donker in een gang van zo’n beest stapt en u uw been breekt…of erger! En u had al die tijd niet eens in de gaten dat er een rat in uw tuin zat!

Bovenstaande is de achterliggende gedachte van het befaamde tv-spel Wie is de Rat! Een aantal bekende Nederlanders voert spectaculaire opdrachten uit, ergens op deze wereld.

Daarbij worden ze echter gehinderd door een rat! Zijn of haar opdracht is het spel en de deelnemers op alle mogelijke manieren te ondermijnen en te saboteren…uiteraard zonder dat een van de spelers daar erg in heeft!

Dit spelprogramma in Amsterdam gaat tot het uiterste. Naast het gezamenlijk uitvoeren van de uitdagende opdrachten dien je alert en op je hoede te zijn! Een van je medespelers is de Rat!

Inclusief:
  • 1 consumptie
  • Consumptie voor onderweg
  • OV-urenkaart
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Prijs voor het beste team en rat
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING op wie is de Rat spel:

van € 29,50 p.p.: NU € 23,50 p.p. excl. BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor het spel wie is de Rol? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Mokum Events gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer