020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Moorddiner in Amsterdam

Maak in het Moorddiner Amsterdam van Mokum Events kennis met rechercheur Woudstra, een inspecteur in hart en nieren en los samen een moord op. Deze politieman in hart en nieren is net opgeklommen tot inspecteur.


Het moorddiner in Amsterdam is zijn eerste grote klus! Aan hem de zware taak om deze moord op te lossen. Rechercheur Woudstra is ogenschijnlijk kalm en rustig, maar zeer gedreven; er staat immers veel op het spel! Hij moet zich waarmaken; de moord oplossen betekent ongetwijfeld promotie! Maar als het hem niet lukt om deze zaak te klaren, moet hij dan terug naar de straatdienst?


En jij? Wie ben jij tijdens dit moorddiner in Amsterdam? Maffiabaas, prostituee op de wallen, alcoholist, toiletjuffrouw of non? Ben jij misschien wel de moordenaar van de man die in de gang van het restaurant ligt?


Hoe verloopt het moorddiner Amsterdam?


Met het moorddiner in Amsterdam kun je je volledig in- en uitleven in een bizarre moordzaak, waar je getuige van bent en zelfs misschien wel direct bij betrokken bent. Je speelt een personage in een moordverhaal en krijgt voor aanvang een karakterbeschrijving, een professioneel kostuum en een script waarmee jullie als gezelschap gelijk in jullie rol zitten. Nadat je het script hebt doorgenomen en je hebt omgekleed gaat het spel beginnen.


Tijdens het spelen van het Moorddiner Amsterdam zal duidelijk worden wie verantwoordelijk is voor de moord. Veel hangt af van je inlevingsvermogen en scherpzinnigheid. Uiteindelijk geeft iedere speler aan wie zij verdenken van de moord en waarom zij denken dat juist deze persoon de moord gepleegd heeft.
De spanning voor het spel wordt onderbroken door heerlijk dineren. Zo zorgen we ervoor dat iedereen een gezellige avond heeft gehad, zelfs als de spanning te veel wordt!


Speel het moorddiner Amsterdam en ontdek de dramatische achtergrond van deze gruwelijke moord. Zou je zo’n moord kunnen oplossen? Of…zelf plegen?


Inclusief:
  • Uitgebreid drie gangen diner
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

Voor wie is het Moorddiner Amsterdam geschikt?

Het Moorddiner Amsterdam is geschikt voor veel verschillende groepen. We hebben verschillende scripts waardoor het Moorddiner Amsterdam uitje geweldig is als familie uitje maar ook bij veel organisatie de voorkeur heeft over andere teambuilding activiteiten. Het onderzoeken van het plaats delict van het Moorddiner Amsterdam op een privé locatie zorgt ervoor dat iedereen een spannende avond beleeft. De winnende teams zullen naar huis vertrekken met een leuk presentje.

De bezorgkosten naar Amsterdam zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Tip:

Niet telkens je portemonnee hoeven trekken om je drankje af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kun je gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij je onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo kom je ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan