020 427 29 09
Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Paaldansen in Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Workshop Paaldansen in Amsterdam

Voor iedereen die altijd al een keer als pole dancer wilde optreden is de workshop Paaldansen Amsterdam van Mokum Events dé kans.

Tijdens deze leuke workshop krijgt jouw groep enthousiaste, professionele begeleiding en oefenen jullie samen een polo choreo dans.

Voor welke gelegenheid wil jij deze workshop organiseren voor jouw groep? Is het voor een vrijgezellenfeest, verjaardag of gewoon een gezellig dagje uit in Amsterdam?

Tijdens de workshop paaldansen Amsterdam leert de groep in een ongedwongen en relaxte omgeving de geheimen van het paaldansen. Jullie beginnen met een warming-up waarbij de heupen ‘soepel’ worden gemaakt op salsa muziek. Dit is een keer iets anders dan het disco dansen in een club. Vervolgens zullen de verschillende paaldans bewegingen rustig worden uitgelegd.

Iedereen komt uiteindelijk ook (met hulp) ondersteboven in een paal te hangen! Er is tussendoor een korte pauze waarin iedereen een drankje krijgt. Als afsluiting is er een cooling down, zodat jullie de dag daarna zo min mogelijk spierpijn hebben. Tot slot zal de instructrice een demonstratie geven, zodat men kan zien wat er allemaal mogelijk is met een paal. Het kledingadvies tijdens deze workshop is een korte broek of trainingsbroek. Hierin kun je je namelijk zo goed mogelijk bewegen.

Deze paaldans workshop Amsterdam is inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De workshop is te boeken op iedere gewenste dag en op elk tijdstip! De workshops paaldansen Amsterdam van Mokum Events kunnen in het Nederlands gehouden worden, maar ook in het Engels.

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop paaldansen Amsterdam? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken! Heb je nog vragen over deze workshop in Amsterdam of wil je uitgebreide informatie opvragen? Neem dan contact op met onze klantenservice óf vraag een vrijblijvende offerte aan.

Worden de Mokum Events alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Mokum Events?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Mokum Events zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de Mokum Events eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Mokum Events organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Mokum Events begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Mokum Events fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Mokum Events maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan