Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Amsterdamse Avond

Details over dit uitje
Amsterdamse Avond Themafeest Dinershow Mokum Events Amsterdam

Midden in de Jordaan wordt u voor een Amsterdamse Avond welkom geheten door Nelis en Leentje; u weet wel, van dat leuke Jordanese restaurantje!

Leentje nodigt u uit om lekker aan te schuiven en schenkt, in afwachting van een heerlijke dinershow, alvast iets lekkers in.

Intussen bindt Nelis zijn buikschuiver voor en schraapt zijn keel voor het zingen van het eerste levenslied. Zit u op uw gemak? Nou, niet lang meer...!

Nelis en Leentje (maar vooral Leentje!) vertellen u de meest wilde verhalen over u en uw groepsgenoten tijdens deze Amsterdamse avond. Nelis en Leentje trakteren u ook op onvervalste Jordanese humor.

Ze spelen samen met u een ludieke Mokumse quiz en verwachten dat u uit volle borst meezingt met de meest hartverscheurende smartlappen.

Heerlijk dineren, onvervalst Mokumse gezelligheid en meezingen met prachtige Jordanese liederen: dàt is de Amsterdamse Avond volgens Mokum Events!

Tijdschema Amsterdamse avond (indicatie):

19.00 - 19.30: Voorgerecht
19.30 - 20.10: Smartlappen zingen en ijsbreker
20.10 - 21.00: Hoofdgerecht
21.00 - 21.30: Jordaanquiz
21.30 - 21.45: Nagerecht
21.45 - 22.30: Voetjes van de vloer

Inclusief:
  • Entertainment op maat
  • Locatie hartje Amsterdam
  • Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Optioneel:

Voor de borrelcruise stapt u bij Mokum Events' borrelboot aan boord, voor een gezellige borrelvaart door Amsterdam. Laat de route maar aan de schipper over, die weet immers de mooiste plekjes van Mokum. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan