Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Avondvaart op een Klipper bij Amsterdam

Details over dit uitje
Avondvaart Klipper Mokum Events Amsterdam

Waan je een zeebonk tijdens de Avondvaart op een Klipper bij Amsterdam. Trek aan de touwen, voel de wind in je haar, opspattend water, klapperende zeilen.

Da’s pas leven!

Maar ook: lekker in het zonnetje aan dek met collega's, familie of vrienden, relaxed met een hapje en een drankje,tijdens de Avondvaart bij Amsterdam.

Of benedendeks met zijn allen aan tafel, heerlijk ontspannen genieten van een overheerlijk diner, terwijl de klipper rustig met de wind meedrijft, of op een mooi plekje voor anker ligt. Mijmeren bij de ondergaande zon...

Uw gezelschap stapt aan boord van de klipper, die afgemeerd ligt in de haven. De schipper en zijn maat heten u welkom, uiteraard vergezeld van een drankje. Tijdens het welkomstwoord zal de schipper u iets vertellen over het schip en meteen de vaarroute bekend maken.

Vervolgens verlaat het schip de haven en worden de zeilen gehesen. Als u wilt, mag u bij alle handelingen op het schip meehelpen, van het hijsen van de zeilen tot het sturen en overstag gaan! Hard werken, maar geweldig om te ervaren hoe zo’n klipper vaart!

Na een klein uurtje gaan we benedendeks aan tafel, waar de scheepskok een heerlijke maaltijd voor u heeft bereid. Afhankelijk van de wind, zeilen we intussen rustig door of zoeken we een mooi plekje om voor anker te gaan.

Als de maaltijd genuttigd is, zetten we langzaam weer koers naar de haven, terwijl u benedendeks gezellig napraat of bovendeks geniet van alles om u heen.

Een heerlijke avond op het water, zo actief of relaxed als u zelf wilt; weinig is onmogelijk!!

Prijs op vrijdag of zaterdag:

20 - 24 personen € 109,50 p.p. excl. 9% BTW
25 - 29 personen € 99,50 p.p. excl. 9% BTW
30 - > personen € 89,50 p.p. excl. 9% BTW

Prijs van zondag t/m donderdag:

20 - 24 personen € 99,50 p.p. excl. 9% BTW
25 - 29 personen € 89,50 p.p. excl. 9% BTW
30 - > personen € 82,50 p.p. excl. 9% BTW

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan