Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Lunch spel in Amsterdam

Details over dit uitje
Crazy Lunch Spel Mokum Events Amsterdam

Beleef Mokum Events’ Crazy Lunch spel. Heerlijke restaurants en gekke opdrachten in Amsterdam, met drie gangen in verschillende toprestaurants, die wij per telefoon aan je doorgeven.

Je gaat alle opdrachten op video opnemen, zodat we in ieder geval bewijs hebben dat je deze proeve van bekwaamheid hebt doorstaan!

Beleef het meest hilarische avontuur van Amsterdam en geniet ook nog eens van een heerlijke lunch! Ideaal voor een gezellig familie-uitje of een heerlijke midddag met vrienden en vriendinnen.

Heb je vragen of wil je meer weten over onze Crazy Lunch? Bel met onze professionele medewerkers en bespreek je uitje van A to Z!

Onze Crazy Lunches worden georganiseerd in 2 verschillende gebieden; het ene is het bekende oude Mokum (binnenstad) en het andere de Jordaan en de Grachtengordel. Aan jou de keuze!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Crazy game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Crazy game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Filmmateriaal wordt digitaal verzonden
  • Uitgebreid 3-gangen lunch
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

KORTING:

van € 59,50 p.p. nu € 47,50 p.p. excl. BTW

TIP:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan