Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cursus Plat Amsterdams

Details over dit uitje
Cursus Plat Amsterdams Workshop Mokum Events Amsterdam

Echt Mokums leer je in de Cursus Plat Amsterdams van Mokum Events, deels gebaseerd is op de oude Joodse dialecten en Bargoens, taal van de onderwereld.

En Mokum Events vindt dat u een stad of streek en haar bewoners écht goed wilt leren kennen, u eigenlijk ook de taal moet leren.

Dat geldt voor de vakantie, maar begint natuurlijk al bij uw binnenlandse ontdekkingsreis!

Wij van Mokum Events hebben voor deze workshop, uit de vele ras-Amsterdammers die onze hoofdstad nog steeds telt, in een achterafstraatje op 6 hoog achter in de Jordaan, iemand gevonden, die bijna alleen maar Plat Mokums spreekt.

Wij introduceren in de cursus Tante Sjaan: Mokumse 'as de neite' en super enthousiast! Zij vertelt u alles wat u moet weten over de historie van het Mokums, de uitspraak en klank en uiteraard ook de woorden en de uitdrukkingen, die u echt móet weten!

Onder het genot van een 'pikketanissie' kunt u al het geleerde op elkaar oefenen en geloof ons, dat valt niet mee! Lachen om elkaar mag! En trouwens, al zou het niet 'maggen', u ontkomt er niet aan! Zing met elkaar onvervalste smartlappen en speel een rolletje in een korte straatscène, alles in de taal van de hoofdstad.

Leer Mokums op z’n Mokums en voel je èchte Mokumer!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie hartje Amsterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan