Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Dinner Tablet Game Bedrijfsuitje Amsterdam

Details over dit uitje

Gezellig en uitdagend bedrijfsuitje organiseren in Amsterdam? De Empire City Dinner Tablet Game van Mokum Events in Amsterdam is een virtueel GPS spel dwars door de stad en biedt u tal van culinaire verrassingen en gegarandeerde teambuilding. Tijdens het spel stapt u drie verschillende restaurants binnen voor weer een ander gerecht.

Naast het Empire City Gamespel vermaken wij uw collega’s of zakenpartners ook met ons altijd populaire misdaadspel Crime City Tablet Dinner Game. Bij Mokum Events bent u aan het juiste adres voor een compleet bedrijfsuitje of evenement op maat.

Hoe werkt het Empire City Gamespel? U bent de manager van een vastgoedkantoor met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in uw portefeuille krijgen. Is uw team slimmer en sneller dan de concurrentie dan zal uw bankrekening het snelste groeien. Bent u de Donald Trump van de Lage Landen?

Met behulp van Tablets kunt u gebouwen in uw bezit krijgen maar u kunt ze ook weer verspelen aan het andere team. Uiteraard zal onze enthousiaste begeleider u vooraf alles uitleggen en zal de teamindeling tot stad komen.

Ondertussen kunt u al uw energie kwijt tijdens dit spannende spel, dat wij halverwege zullen onderbreken om te genieten van een voortreffelijk hoofdgerecht.

We sluiten de avond af met een feestelijke prijsuitreiking en een heerlijk nagerecht. Meer weten over dit populaire bedrijfsevenement van Mokum Events? Neem contact op met onze medewerkers en bespreek dit arrangement van A tot Z!

Uw bedrijfsuitje inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • GPS Tablets
  • Teambuilding
  • Leuke prijs voor het beste team
  • Te boeken op uw gewenste avond!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitdagende bedrijfsuitje van Mokum Events? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan