Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Gezelligste Vrijgezellenfeest in Amsterdam

Details over dit uitje
Vrijgezellenfeest Amsterdam

Het gezelligste vrijgezellenfeest in Amsterdam van Mokum Events brengt de bruid of bruidegom geheel in extase. Dit groepsuitje is geschikt voor vrienden of vriendinnen die op een originele manier de dag van hun leven willen vieren. Eerst laten jullie de vrijgezel tijdens dit vrijgezellenuitje op een ludieke manier fotograferen door een professionele fotograaf. Daarna houden we de stemming erin met een rondleiding over de Wallen en een origineel travestietendiner.

Laat de vrijgezel zich verkleden als een diva in onze fotostudio en ga lekker zitten achter een groot rood verlicht raam. Vanachter het glas krijg je een hele andere kijk op het oudste beroep van de wereld. En nu jullie toch in de stemming komen, onze professionele gids neemt jullie gelijk mee op stap voor een Wallentour, een gezellige ontdekkingsreis langs alle erotische hotspots rond de Waag, de Nieuwmarkt en alle andere bekende grachtjes.

Als de avond valt worden jullie afgezet bij het enige echte travestietenrestaurant van Amsterdam. Besluit dit vrijgezellenuitje met een eersteklas 3-gangen diner en een zwoel optreden van fraai aangeklede “dames” van plezier.

Programma 1:

14:30 Fotoshoot
15:45 Wallentour
17:30 Travestieten dinershow
20:30 Einde

Programma 2:

18:00 Fotoshoot
19:15 Wallentour
21:00 Travestieten dinershow
23:30 Einde

Inclusief:
  • Fotoshoot met de gehele groep
  • Professionele gids
  • Uitgebreid 3 gangen diner
  • Travestietenshow

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan