Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Gaan met die Jordaan Party in Amsterdam

Details over dit uitje
Gaan Met Die Jordaan Party Feestavond Mokum Events Amsterdam

Wel eens een écht Jordanees gezin in Amsterdam willen ontmoeten? Mokum Events heeft dan de Gaan met die Jordaan Party, met diner en Jordanese entertainment.

Mokum Events stelt u voor: Nelis en Leentje.

Zij nemen u dus niet mee naar een woonboot, maar naar hun onvervalste Mokums paradijs.

Aangekomen bij het gezellige etablissement, schenkt Leentje alvast een pikketanussie, een citroentje met suiker of iets anders lekkers voor u in. Intussen heeft Nelis al zijn buikschuiver omgehangen en zet onvervalste Mokumse deuntjes in. De toon is gezet!

Het hierop volgende diner wordt opgeluisterd door de accordeon van Nelis en de gouden keeltjes van Leentje en Ciske, beiden met onvervalst Mokums timbre! Wilt u meezingen, maar kent u de teksten niet? Geen paniek: de teksten worden u uitgereikt, zodat u naar hartelust mee kunt doen!

Tussendoor kunt u de kelen en zolen laten rusten en meedoen aan de heuse quiz, waarbij u kans maakt op de legendarische hoofdprijs...! Daarna is het tijd voor een echt smartlappenkoor waarbij u als gast een belangrijke rol zult spelen. Bekende stukken van grote Mokumse zangers en zangeressen zullen, samen met u, op ludieke wijze ten gehore worden gebracht. Erken uw talent!

Na het toetje is de keuze aan u: voldaan en moegezongen en -gedanst naar huis terug of nog even door met een ander familielid van het gezin, die dj is. Als u voor het laatste kiest, zal er tot in de late uurtjes verder worden gezongen en gedanst en zullen vele jaren 70, 80 en 90 hits het dak er doen afknallen. Aan u de keuze!

Inclusief:
  • Jordanees entertainment
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Locatie hartje Amsterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan