Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ladies Only Vrijgezellenfeest in Amsterdam

Details over dit uitje
Vrouwenuitje Amsterdam

Het Ladies Only vrouwenuitje in Amsterdam van Mokum Events maakt van jullie vrouwen vrijgezellenuitje Amsterdam één groot feest. Samen met alle vriendinnen en de aanstaande bruid even gezellig gek doen, dat moet kunnen! We nemen jullie mee naar een gezellige club om daar de fraaie kunst van het paaldansen te gaan beoefenen. In een aantal stappen leren we jullie hoe je de meest waanzinnige capriolen uit kunt halen.

Het enige dat je nodig hebt voor de start van dit originele groepsuitje is een paar stevige bovenbeenspieren. Jullie professionele paaldansinstructrice zal de techniek van het paaldansen uitgebreid aan jullie uitleggen. Daarna komt iedereen individueel aan de beurt voor haar eigen oefening. Gegarandeerde blosjes op de wangen en meligheid, behalve natuurlijk voor net die ene die alles te serieus aanpakt! Na deze leuke workshop gaan jullie samen met onze gids de Wallen verkennen tijdens onze speciale Wallentour. Diverse bekende adressen worden voorzien van sappige verhalen en leuke anekdotes. Tijd voor een lekker drankje in een gezellig Amsterdams café.

Na afloop van het cafébezoek in hartje Amsterdam stappen jullie aan boord van onze comfortabele Borrelboot, waar onder het genot van een wijntje en een garnituurtje de aanstaande bruid nog eens wordt onderworpen aan wat pikante vragen: zou je nou wel met hem in zee gaan?.......

Inclusief:
  • Paaldansworkshop onder enthousiaste begeleiding
  • Wallentour met gids
  • Even genieten in een gezellig café
  • Borrelboot/rondvaart met nootjes en drankjes

Bekijk al onze gezellige en originele vrijgezellenfeesten in hartje Amsterdam. Elk arrangement

is naar wens aan te passen!Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan