Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Luxe Cocktail Workshop in Amsterdam

Details over dit uitje

In de meest geavanceerde bar-school ter wereld in Amsterdam biedt Mokum Events u een spetterende Luxe Cocktail Workshop aan.

De ideale gelegenheid om uw gasten te verwennen met een sfeerverhogende cocktail. Probeer voor de verandering eens een cocktail als welkomstdrankje of dessert voor te schotelen. Uw gasten zullen versteld staan.

En nog leuker! U kiest zelf het thema, dat aan jullie workshop wordt gekoppeld. Weird Science Workshop, Sex and the City Workshop, Tiki Style Workshop, Bubbly Bride of de Seasonal Workshop? U mag kiezen! Ieder thema heeft zijn eigen cocktails, attributen en muziek!

Uw gezelschap wordt ontvangen met een overheerlijke welkomstcocktail, waarna u voldoende tijd krijgt om eens flink rond te neuzen in het paradijs voor de Likeur- en Jenever liefhebbers. Na een uur wordt u meegenomen door onze enthousiaste trainer voor de speciale Luxe Cocktail Workshop. Hij of zij leert u alle fijne kneepjes van het vak en uiteraard gaat u zelf ook de handen uit de mouwen steken.

Bij deze één uur durende workshop maakt u drie verschillende cocktails. Onze trainer demonstreert elke cocktail achter de showbar en vervolgens gaan alle deelnemers terug naar hun eigen bar om deze cocktail zelf te maken.

Tijdens de workshop wordt er leuke muziek gedraaid om iedereen in de stemming te brengen! Elke cocktail vraagt om een andere techniek dus u leert niet alleen een cocktail te shaken maar ook muddlen, strainen, stirren, builden en layeren!

Inclusief:
  • Welkomstcocktail
  • Zelfbegeleidende tour door Cocktail en Genever Experience
  • Het door u gekozen thema
  • Professionele trainer
  • Cocktails
  • Materiaal
  • Locatie hartje Amsterdam

Let op! Indien de groep groter is dan 25 personen zal de groep opgesplitst worden in twee kleinere groepen. De ene groep start met de cocktail workshop en de andere groep start met de zelfbegeleidende tour. Na ongeveer 1 uur wisselen deze groepen van activiteit.

De arrangementen van Mokum Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan