Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Luxe Lapdance in Amsterdam

Details over dit uitje

De Workshop Luxe Lapdance van Mokum Events is voor vrouwen en mannen die van een vrijgezellenfeest of uitje in Amsterdam iets verleidelijks willen maken.

Een beetje losbandigheid en meligheid is leuk, verrassing... tijdens deze gezellige workshop wordt geoefend met de kleren aan!

Thuis kan je uiteraard de remmen helemaal los gooien, maar dan moet je wel eerst even de kneepjes van het vak leren!

Jullie professionele lapdance lerares leert je uiteraard de eerste beginselen van een verleidelijke striptease, waarna onder enthousiaste begeleiding de perfecte heupbewegingen worden geoefend. Lapdancen is een kunst op zich en zorgt uiteraard tijdens dit groepsuitje voor de nodige opwinding en hilariteit.

Uiteraard kom je te weten wie van jullie gezelschap een 'natural' is, en wie zich nog even moet wachten om zich op te geven voor de nationale kampioenschappen.

Jullie maken gebruik van overhemden en stopdassen die gewoon over jullie kleren worden aangetrokken. Uiteraard zal voor de de vrijgezel of vrijgezellin een echte lapdance performance worden gehouden door jullie lerares. Zo'n lesje lapdancen, daar wordt je gewoon......... dorstig van.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Zaalhuur
  • Een lapdanceshow voor de vrijgezel door de lerares
  • Gebruik van overhemden, hoeden en stropdassen

Mokum Events is dé professionele organisator van gezellige, spannende en vrolijke vrijgezellenfeesten, in en rond het centrum van Amsterdam. Zoeken jullie een speciaal op maat georganiseerd vrijgezellenfeestje? Al onze themafeesten kunnen geheel volgens jullie eigen wensen worden georganiseerd!

Komt jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsarrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan