Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Madame Tussauds – Lunch – GPS Fietspuzzeltocht in Amsterdam

Details over dit uitje
Madame Tussauds Amsterdam

Mokum Events toont u in Amsterdam bij Madame Tussauds de grootsten der aarde: Mahatma Ghandi, John F. Kennedy, maar ook Michael Jackson, Jennifer Lopez, Brad Pitt, Angelina Jolie en Kylie Minoque ontvangen u graag.

11.00 - 12.30 Madame Tussauds

U dient echter zelf voor de conversatie te zorgen, want al deze beroemdheden staan als wassen beeld in het beroemde Madame Tussauds museum in Mokum.

Ga samen op de foto met Captain Jack Sparrow van Pirates of the Carribean, sla eindelijk je arm om popidool Justin Timberlake of Minister President Balkenende. Allemaal Levensgroot en levensècht!

12.45 - 13.45 Lunch

Na Madame Tussauds nemen we lekker de tijd voor een uitgebreide lunch.

14.00 - 17.00 GPS Fietspuzzeltocht

Als de buikjes zijn gevuld, maken we ons op voor de ongeëvenaarde Mokum Events GPS fietspuzzeltocht! Op de fiets dwars door het prachtige Mokum, zon op je bol en gps-ontvanger in je hand.

Want met behulp van aanwijzingen en coördinaten in het puzzelboekje, de gps-ontvanger en 24 satellieten ergens in de ruimte boven ons zoekt u uw route door Amsterdam.

Denk er om: dit lijkt gemakkelijker dan het is! Ga de uitdaging aan, bepaal je plaats, zoek je doel, los de vragen en opdrachten op en verdwaal niet!

Inclusief:
  • Vip tickets Madame Tussauds
  • Uitgebreide lunch naar keuze
  • Fietsen
  • GPS'en
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 drankje
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan