Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Old Amsterdam

Details over dit uitje
Speurtocht Old Amsterdam Mokum Events

Nee, dit heeft niets met kaas te maken! Mokum Events laat u in de Speurtocht Old Amsterdam kennis maken met de stad, zoals het honderden jaren geleden was.

En waarvan een gedeelte nog weinig is veranderd.

We nemen u in de puzzeltocht mee naar de tijden van Verenigde Oost-Indische Compagnie. Uw gezelschap wordt ingedeeld in teams van 5 tot 8 personen.

Aan de hand van een oude stadskaart bepaalt ieder team zijn of haar eigen route door het gebied rondom de Wallen, van de Schreierstoren tot aan het Rembrandtplein.

Makkie denkt u? Los onderweg eerst maar eens alle vraagstukken op en verdien daarmee Oud-Hollandsche Duiten. Aan het einde van de dag zal, onder het genot van een drankje, aan de hand van het aantal verdiende Duiten bepaald worden in hoeverre het inderdaad een makkie is geweest...

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 drankje
  • Enthousiaste begeleiding
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

TIP:

Tegen een meerprijs van € 175,00 kunt u de hoogtijdagen van de VOC nóg levensechter beleven; laat u vergezellen door een (bijna) echte jonkvrouw uit de VOC tijd of een originele Amsterdamse Stadschutter. Deze figuranten worden gespeeld door professionele acteurs en leven zich volledig in in hun rol! U waant zich terug in de 17e en 18e eeuw!

De speurtochten van Mokum Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden. (the Mokum Events 'treasure hunts' can also be held in the English language)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te bestellen. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan