Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crimitour met oud-rechercheur in Amsterdam

Details over dit uitje
Crimitour Op Stap Met Oud-rechercheur Rondleiding Mokum Events Amsterdam

Kruip in de huid van de oude penose met verhalen en anekdotes in de Crimitour met een oud-rechercheur van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

Ervaar de kilte van de plekken waar de beruchtste moorden plaats vonden.

Leer de achtergronden kennen van de daden van Haring Arie, Frits van de Wereld en natuurlijk Klaas 'de Dominee' Bruinsma.

Deze crimitour gaat over de Wallen en door Chinatown. Onderweg bekijkt u tijdens de rondleiding natuurlijk het voormalig bureau Warmoesstraat, hoort u over de moord op magere Josje en ziet u waar de Chinezen nog steeds aan het gokken zijn.

U maakt een stadswandeling over de Zeedijk, een van de beruchtste 'drugs-straten' in de jaren 70 en 80; wat gebeurde daar nu eigenlijk allemaal?

Uw gids is dan wel niet meer actief in deze buurt, hij komt er nog dagelijks en kent de meeste bewoners nog bij naam. De opvang voor junks, de nonnen in de Warmoesstraat, de leernichten in de Cockring, kortom Amsterdam zoals u het nog niet eerder zag!

Inclusief:
  • Professionele gids (oud-rechercheur van Bureau Warmoesstraat)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Wij hebben ons in 2017 aangesloten bij: “Het convenant Wallengebied” en zijn hier trots op! Wij werken dan ook volgens de regels die hieraan verbonden zijn, deze vindt u hier: “Regels voor rondleiding op de wallen”. Onze gidsen respecteren de regels en handelen hiernaar.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan