Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Oud-Hollandse Spelen in Amsterdam

Details over dit uitje
Oud-Hollandse Spelen Spelletjes Mokum Events Amsterdam

Mokum Events gaat terug in de tijd, in Amsterdam, waar een aantal originele Oud-Hollandse Spelen en spelletjes voor u staat opgesteld. We gaan terug naar de tijd van uw ouders of grootouders, de tijd dat er nog geen tv bestond en al helemaal geen Play Station, Wii of X-Box 360.

Tijden dat er ’s avonds, na de afwas, met zijn allen spelletjes werden gedaan. Dàt waren nog eens tijden! Toch? Nou ja, de huidige tijd is ook geweldig en vaak veel comfortabeler... Maar toch, gezamenlijk spelletjes doen is en blijft leuk, daar kan geen Playstation ooit tegenop!

Uw gezelschap zal worden opgesplitst in kleine teams. En u raadt het al: u strijdt tegen elkaar! Team spirit en teambuilding zijn hier de keywords!

Overtref en overtroef uw tegenstander met deze behendigheidsspelen en win aan het einde van de dag de trofee!

Onderdelen:

- Bibberspiraal
- Sjoelen
- Stokvangen
- Ringwerpen
- Slingerplank
- Labyrint
- Spiegelschrift schrijven
- Pluimert
- Gatenkaasspel
- Trekbal
- Kroningsspel
- Hengelen
- Mikado
- Blikgooien
- Tolspel

Wij maken een selectie uit de bovenstaande onderdelen.

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan