Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Segway workshop – cursus in Amsterdam

Details over dit uitje
Segway Rijden Workshop Cursus Mokum Events Amsterdam

Mokum Events heeft voor u de Segway workshop / cursus in Amsterdam. Hét leukste en misschien wel meest milieuvriendelijke vervoermiddel van dit moment.

Mokum Events verzorgt voor kleine en grote groepen tours en workshops in Amsterdam en op locatie naar keuze door heel Nederland.

Bij een tour of workshops maken we in overleg met de opdrachtgever een route op maat. Zijn er bepaalde plekken waar u langs wilt rijden, of weet u een leuke locatie voor een koffiebreak tijdens de tour dan zorgen onze ervaren begeleiders ervoor dat we daar langskomen!

Na de uitgebreide instructie kunnen de deelnemers hun segway skills botvieren op een behendigheidsparcours. Andere invullingen zijn in overleg ook mogelijk. Denk hierbij aan en snelsterondeparcours, obstakelrace of zelfs een polowedstrijd op de segways! Wij denken graag met u mee om uw evenement vorm te geven!

Maarre...wat ìs dat nu eigenlijk, zo’n Segway?

De Segway is een elektrisch aangedreven tweewieler, waar de bestuurder rechtop op staat. Ook de Segway zèlf blijft rechtop staan, dankzij ingewikkelde zaken als gyroscopen, sensoren, microprocessoren en krachtige elektromotoren, waardoor de machine in balans kan worden gehouden.

En, bovenal: ongelooflijk leuk om te doen!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Segways
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

De workshops van Mokum Events kunnen in het Nederlands, maar ook in het Engels worden gehouden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan