Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Trendy Vergaderen in Amsterdam

Details over dit uitje
Trendy Vergaderen Brasserie Harkema Mokum Events Amsterdam

Mokum Events nodigt u uit voor Trendy vergaderen in Brasserie Harkema, in een voormalig fabriekspand in de historische binnenstad van Amsterdam.

09.00 - 13.00 vergaderen

Dit trendy etablissement ademt op eigentijdse wijze de sfeer van een authentieke Parijse brasserie. Prachtige inrichting en een geweldige keuken en bediening zorgen voor een uitermate geschikte vergaderlocatie.

Zeer bijzonder is het vergadergedeelte zelf: de sfeervolle en exclusieve Annex. De Annex bestaat uit 3 aparte exclusieve kamers, die geschikt zijn voor groepen van verschillende omvang.

De ruimtes zijn bijzonder smaakvol ingericht en herbergen kenmerken van de beroemde architectonische stijl Amsterdamse School. Door de sfeervolle nieuwe inrichting, aankleding en verlichting wordt het originele karakter van de kamers uitstekend bewaard en juist aangevuld.

De Annex biedt tevens alle moderne audiovisuele faciliteiten die de zakelijke markt verlangt: toegang tot internet, beeldschermen per tafel of een beamer per vertrek.

13.00 - 14.00 Lunch

Tussen de middag gebruikt u gezamenlijk een luxe en uitgebreide BroodjesLunch in de brasserie Harkema.

14.00 - 16.30 Stadswandeling

Aan het einde van de lunch zult u kennismaken met een gids van Mokum Events die u mee zal nemen voor een heerlijke stadswandeling door het centrum van Amsterdam. U wandelt langs vele leuke en interessante bezienswaardigheden van de stad. Dwars door het Centrum, de Dam, langs de mooiste grachten, de beroemde 9 straatjes, door de Jordaan en over het Leidseplein.

Uw deskundige gids vertelt honderduit en wijst u de oudste pandjes, de smalste steegjes en de laagste bruggetjes. Daarbij kent onze gids (en de uwe!) de vroegere en huidige bewoners van Mokum als geen ander en zal hij u de leukste anekdotes over hen vertellen. Kortom; leer het echte Mokum en haar bewoners kennen!

16.30 - 18.00 Cocktail workshop

Na deze wandeling is het goed om even rust te nemen en ongedwongen onderuit te gaan zakken... Dat doen we dus niet!!

We gaan het nuttige met het aangename verenigen met deze Cocktail Workshop! 'Shaken, not stirred', hiermee maakte James Bond in menig 007-film kenbaar hoe hij zijn Martini het liefst liet bereiden.

Laat u zich vanmiddag uitleggen dat een èchte Martini niet rechtstreeks uit de fles komt en wàt nu eigenlijk de beste bereidingswijze is (shaken of stirred). Probeer de diverse technieken maar es onder de knie te krijgen en leer alles over de grote verscheidenheid aan ingrediënten.

Vervolgens gaat u zelf aan de bak en maakt u aan de hand van de opgedane kennis 3 (hopelijk) heerlijke cocktails, die u kunt laten proeven aan uw gezelschap. U mag ze natuurlijk ook zèlf opdrinken.

Als aandenken krijgt u een leuk boekje mee, waar de diverse cocktails en wijze van bereiden beschreven staan.

18.00 - 20.00 Tapas diner

We sluiten de dag af met een 3-gangen tapas diner. Terwijl u ontspannen onderuit gezeten samen met uw disgenoten de dag doorneemt, worden u de meest heerlijke Spaans/Mexicaans schotels en hapjes geserveerd.

Als toetje kunt u genieten van een geweldig Grand Dessert. Hiermee wordt de dag dan ècht afgesloten.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Let op! Mokum Events zou Mokum Events niet zijn als u niet de keuze zou hebben om het gedeelte buiten de vergadering om naar uw wensen aan te passen. U kunt de arrangementen schier oneindig variëren en wisselen met andere tours, puzzeltochten, workshops en alles wat wij binnen ons assortiment aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden! Weinig is onmogelijk!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan