Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen op het Water in Amsterdam

Details over dit uitje
Vergaderen Op Het Water Klipper Mokum Events Amsterdam

Mokum Events nodigt u uit aan boord van een Klipper in Amsterdam, om te vergaderen op het water. U wordt ontvangen met koffie en een plak kruidkoek.

09.00 - 12.00 Vergaderen op een klipper

Vervolgens schuift u aan bij de vergadertafel en kunt u het afgelopen boekjaar of uw plannen voor de toekomst met elkaar bespreken. U heeft de beschikking over pen, papier en 220 volt stroom. De sfeer aan boord en het feit dat we gedurende de vergadering aan gemeerd blijven, zorgen voor een rustige en ontspannen vergadersfeer.

Vanzelfsprekend kunt u tijdens koffiepauzes even aan dek komen om een frisse neus te halen en even van tafel weg te zijn.

12.00 - 13.00 Scheepslunch

Benedendeks serveert onze scheepskok een formidabele lunch.

13.00 - 16.00 Buitengaats

We gooien de trossen los en samen met u worden de zeilen gehesen. Jazeker, u kunt actief deelnemen aan het zeilen van de klipper: zeilen hijsen, het roer bedienen, over stag gaan, alles wat zich aan boord afspeelt!

Maar u kunt natuurlijk ook in een hoekje van het dek gezellig met elkaar bijkletsen of uitwaaien op de plecht, u zegt het maar! Ook aan de inwendige mens wordt gedacht: tegen het einde van de middag zal de scheepskok een borrelgarnituur en een oorlam serveren.

17.00 Afmeren

We strijken de zeilen en meren weer af aan de Amsterdamse kade.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Let op! Mokum Events zou Mokum Events niet zijn als u niet de keuze zou hebben om het gedeelte buiten de vergadering om naar uw wensen aan te passen. U kunt de arrangementen schier oneindig variëren en wisselen met andere tours, puzzeltochten, workshops en alles wat wij binnen ons assortiment aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden! Weinig is onmogelijk!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan