Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Walking Dinner Bedrijfsuitje in Amsterdam

Details over dit uitje
Walking Dinner bedrijfsuitje

Bij een bedrijfsuitje of corporate event van Mokum Events in Amsterdam staat gezelligheid en afwisseling altijd bovenaan. Ga gezellig met collega’s of zakenpartners op stap met een professionele stadsgids tijdens ons Walking Dinner en bezoek drie voortreffelijke restaurants pal in het centrum van ons geliefde Mokum. Na elke gang loopt u weer lekker door naar de volgende culinaire verrassing.

We nemen u tijdens uw bedrijfsuitje mee voor een heerlijk 3-gangen diner. U schuift aan tafel in drie verschillende restaurants, Het zijn stuk voor stuk topkwaliteit horeca-etablissementen verdeeld over het mooie centrum van Amsterdam! Na iedere gang neemt uw gids u mee door de prachtige Jordaan, over de Wallen of langs het Paleis op de Dam op weg naar de volgende gang op een nieuwe locatie.

Mokum Events is de evenementenorganisatie en uw creatieve partner om speciale bedrijfsuitjes in Amsterdam op de kaart te zetten. Bedrijfsevenementen met een ‘bite’, een flinke dosis ‘fun’, cultuur en alles wat u maar wenst. Onze bedrijfsuitjes worden geheel opmaat op basis van uw persoonlijke wensen georganiseerd.

Programma-indicatie bedrijfsuitje Walking Dinner:

18.00 – 18.45 Voorgerecht
18.45 – 19.45 Rondleiding
19.45 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 rondleidingen
22.00 – 22.30 Nagerecht

Uw bedrijfsuitje inclusief:
  • Een uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit gezellige bedrijfsuitje van Mokum Events? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan