Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Get the Picture Brunch in Amsterdam

Details over dit uitje

Spelen en genieten, dat is ‘get the picture brunch’ Amsterdam; speel Get the Picture, verken de stad, geniet van lekker eten, met Mokum Events. Het decor van de binnenstad is gereed voor een verrassende tocht met fotografische momenten, een heerlijke brunch en een hoofdprijs. Uw begeleider neemt u mee naar drie verschillende locaties om lekker te brunchen en onderweg er naar toe gaat u allerlei ludieke, interessante en speciale foto-opdrachten uitvoeren.

Uw gezelschap wordt verdeeld in diverse teams die elk met een opdrachtenboekje en een routekaart inclusief camera op pad gaan. Prachtige gebouwen, gedetailleerde opnamen van een speciaal monument, de opdrachten zijn bedoeld om de stad wat beter te leren kennen.

Na afloop komt u allen weer bij elkaar voor het laatste gerecht en de uitreiking van de ‘Get The Picture hoofdprijs’ door onze vakkundige jury. Onder het genot van een drankje sluiten we deze brunch af door het beste team in het zonnetje te zetten! Na afloop krijgt u alle foto’s digitaal toegestuurd. Als herinnering aan een feestelijke middag. Veel plezier!

Programma:

13.00 – 14.00 Voorgerecht
14.00 – 15.00 Get the Picture deel 1
15.00 – 16.00 Hoofdgerecht
16.00 – 17.00 Get the Picture deel 2
17.00 – 17.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een camera voor elk team
  • Foto’s digitaal toegestuurd
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En…zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit uitje? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan