Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding Rijksmuseum Amsterdam met gids

Details over dit uitje
rondleiding rijksmuseum amsterdam met gids

Zin in een cultureel dagje uit met vrienden, bekenden, de gehele familie, of collega's? Doe een Rondleiding Rijksmuseum met gids van Mokum Events.

Na jaren van verbouwing kunt u het Rijksmuseum sinds herfst 2013 bezoeken met een specialist die u alles kan vertellen over de recente verbouwing, de nieuwe collecties en de talloze tentoonstellingen!
Als u de inmiddels met prijzen overladen documentaire over de renovatie van museum heeft gezien, dan moet uw interesse naar het uiteindelijke resultaat inmiddels zijn gewekt.

De Nachtwacht heeft weer een prominente plek gekregen, net als alle andere prachtige schilderijen en kunstvoorwerpen. De gehele collectie is chronologisch geordend, zodat u een heerlijke wandeling door de tijd maakt. Uw gids voorziet elke zaal van boeiende en interessante verhalen. Diverse perioden en kunstvoorwerpen uit die tijd passeren de revue, van het aantreden van Karel V in 1506 tot aan de Tweede Wereldoorlog en daarna.

Uiteraard komen tijdens de rondleidingen alle bekende schilderijen van beroemde schilders uit de Gouden Eeuw uitgebreid aan bod, maar ook wordt het ontstaan en het verleden van het Rijksmuseum van verrassende anekdotes voorzien.

Deze culturele rondleiding door het Rijksmuseum is dé ultieme liefhebberij van onze enthousiaste gidsen. Alleen de meest bevlogen Mokum Events gidsen mogen het Rijksmuseum betreden! Hun verhalen brengen de schilderijen en de geschiedenis weer helemaal tot leven. Hét ultieme uitje voor iedereen die zich wil laten onderdompelen in de rijke historie van onze hoofdstad en ons land.

Inclusief:
  • Professionele gids
  • Entree Rijksmuseum
  • Rondleiding door alle zalen
  • Niet wachten bij de kassa!
  • Te boeken op het door u gewenste tijdstip!

Let op!

Heeft u een kortingskaart voor een museumbezoek? Vermeld dit bij uw boeking!

Het Rijksmuseum is geopend tot 17.00 uur
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan