Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding IJburg met gids in Amsterdam

Details over dit uitje
Rondleiding IJburg Tour Wandeling Mokum Events Amsterdam

Wandelend met Mokum Events' gids in de Rondleiding IJburg ontdekt u dat de eilanden worden gevuld met bijzondere wijkjes en woningen, opzet en architectuur.

Allemaal nèt even anders dan anders!

Wandel met ons mee en geniet van een andere kijk op woningbouw.

Als u wel eens vanaf de A10 (Ringweg Oost) naar het noorden bent gereden, is u ongetwijfeld de vreemde witte brug opgevallen, die vlak voor u de Zeeburgertunnel induikt aan uw linkerhand verschijnt.

Dit is de in de Ennäeus Heermabrug, ontworpen door architect Nicolas Grimshaw. Amsterdammers hebben de brug inmiddels omgedoopt tot de Dolly Partonbrug, als u hem ziet snapt u waarom...

Deze brug, samen met de fiets- en loopbrug Nesciobrug van architect Jim Eyre vormt de toeganspoort tot de nieuwste wijk van Amsterdam, IJburg. Deze wijk, die nog lang niet af is, wordt gebouwd op een 5-tal opgespoten eilanden in het IJ en moet uiteindelijk zo’n 18.000 woningen voor 45.000 mensen gaan herbergen.

Mokum Events laat u alvast voorproeven!

Zoals wij al regelmatig hebben verkondigd, is Mokum Events trots op haar stad. Of dat nu gaat om de alleroudste achterbuurten of, zoals hier, het nieuwste op het gebied van stadsontwikkeling. Wij laten dit graag aan u zien tijdens onze rondleidingen!

Wij wandelen graag met u mee!

Inclusief:
  • Caféstop naar keuze
  • Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

De tocht kan ook met de fiets worden gedaan tegen een meerprijs van € 7,50 p.p. excl. BTW.

Onze gidsen spreken vele talen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. (Our professional tour guides are multilingual. Please contact us for further information.)

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan