Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen op de Wallen in Amsterdam

Details over dit uitje
Vergaderen Op De Wallen Rosse Buurt Mokum Events Amsterdam

Kom Vergaderen op de Wallen, in de ongedwongen sfeer van het oude Waaggebouw, in hartje Amsterdam. Dat heeft Mokum Events voor u gearrangeerd.

09.00 - 12.30 Vergaderen

Dit monumentale pand uit 1488 biedt plek aan verschillende vergaderruimtes. De design-inrichting van de grote ruimte is zeer smaakvol en het geheel wordt verlicht door 300 kaarsen, waardoor er een bijzondere sfeer wordt gecreëerd. Ideaal om in te vergaderen!

12.30 - 13.30 Lunch

Tussen de middag wordt u een heerlijke en complete lunch aangeboden.

13.30 - 16.00 Vervolg vergadering

Na de lunch kunt u uw vergadering voortzetten. Uiteraard wordt u in de tussentijd voorzien van natjes en droogjes.

16.00 - 18.30 Wallentour

Als u bent uitvergaderd, staat uw Mokum Events gids u op te wachten voor een interessante tour door de Rosse Buurt van Mokum, ofwel de beroemde (beruchte?) Wallen.

Uw gids vertelt over het ontstaan van Amsterdam en de Wallen met haar bewoners in het bijzonder. U geniet van de vele monumentale panden, mysterieuze beeldhouwwerken, verborgen kerken en het Amsterdamse Chinatown!

Halverwege de tour nemen wij u mee naar een in likeuren gespecialiseerd proeflokaal. Hier huist de uitvinder van ondermeer de beroemde likeur Boswandeling en Half en Half.

En... in een proeflokaal dient geproefd te worden! We laten u diverse soorten likeur proeven. Uitspugen hoeft niet, als u buigt voor het eerste slokje, want traditie is traditie!

18.30 - 21.00 Diner

Na de borrel is het tijd voor het diner. Mokum Events reserveert voor u een tafel in een speciaal geselecteerd restaurant op of nabij de Wallen. Tijdens het diner kunt u napraten over de voorbije dag en uw ervaringen en meningen met elkaar delen.

Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Let op! Mokum Events zou Mokum Events niet zijn als u niet de keuze zou hebben om het gedeelte buiten de vergadering om naar uw wensen aan te passen. U kunt de arrangementen schier oneindig variëren en wisselen met andere tours, puzzeltochten, workshops en alles wat wij binnen ons assortiment aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden! Weinig is onmogelijk!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan