Kies uit 350+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

IJskoud de beste! in Amsterdam

Details over dit uitje
IJskoud de beste! in Amsterdam

Dat durven wij wel te beweren: IJskoud de beste! Mokum Events verzint ze wel, die super-winteruitjes in Amsterdam, ongeacht (of  dankzij) het seizoen.

 

We hebben speciaal voor in de winter een geweldig arrangement samengesteld, waarbij u zult ontdekken hoe bijzonder Mokum is in de donkere dagen voor (maar ook ná) Kerstmis! Bent u er klaar voor?

16.00 – 17.30 Wintervaart met glühwein

We nemen u eerst mee op een klein bootje door de winterse grachten (tenzij deze zijn dichtgevroren). Terwijl u uw handen warmt aan lekkere warme glühwein, leidt de schipper u door grachten en grachtjes, onder bruggen en brugjes (BUKKEN…!) en langs bekende en onbekende plekjes van de oude Stad.

 

Uw gids aan boord houdt u op temperatuur met prachtige verhalen over de plekken waar u langs vaart en de dingen die u ziet.

17.30 – 18.30 Warme Wallen Wandeling

Na de wintervaart kunt u uw koude voeten weer opwarmen op de Wallen (waar het NOOIT koud lijkt te zijn…) met de Warme Wallen Wandeling. Uw gids maakt een stadswandeling met u en leidt u langs de ramen (let op, de gids telt de leden van uw groep na ieder raam…!) waar de dames zonder truien, jassen en mutsen hun werk uitvoeren.

 

Uw gids vertelt over het ontstaan van Amsterdam en de Wallen en laat u genieten van de vele monumentale gebouwen, mysterieuze beeldhouwwerken, verborgen kerken en het Amsterdamse Chinatown.

18.30 – 19.15 Alleen als ie ijs- en ijskoud is…!

Wij nodigen u uit bij het XtraCold Ice Café. Dit is een wel heel bijzonder cafe, waar ALLES ijs- en ijskoud gedronken wordt. En dat niet alleen, de muren en een groot gedeelte van de inventaris inclusief de glazen zijn gemaakt van ijs!

 

Kijk om u heen en bewonder het bijzondere interieur, dat door Jan des Bouvrie is ontworpen en neem een letterlijk ijskoud Extracold biertje of een borrel, mèt ijs!

19.30 – 21.30 Diner

Na de ijsborrel nemen wij u mee naar het Rembrandtplein, waar u weer op temperatuur kunt komen in een speciaal geselecteerd restaurant en kunt genieten van een uitgebreid 3 gangen keuze menu.

Inclusief:

– Privé boot
– Ontvangst met Glühwein
– Onbeperkt bier, fris en huiswijn aan boord
– Luxe gemengde noten en zoute roomboterkoekjes
– Bediening aan boord
– Professionele gids (échte Amsterdammer met jarenlange ervaring)
– Entreetickets Icebar
– 2 shots in een glas van ijs
– Uitgebreid 3-gangen diner naar keuze
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

 

Ieder onderdeel van bovenstaand arrangement is uitje-raard ook los te boeken of in een andere volgorde of samenstelling te snijden. Wij snijden uw uitje op maat!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan